fbpx

Taktvätt Halland - Halmstad - Kungsbacka

Professionell taktvätt
i Halland. Säg adjö till smutsiga tak!

Alpha Service AB erbjuder specialiserade taktvätttjänster som ger ditt tak nytt liv.

Spara pengar på reparationer! Vi erbjuder takvårdstjänster
i Halland med omnejd. Få gratis offert redan idag och säkra
ditt tak i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Laholm!

Boka taktvätt i Halland till billigt pris - Få offert
Boka taktvätt i Halmstad till billigt pris - Få offert

Varför taktvätt och mossbehandling i Halland?

Att underhålla husets tak och fasad är av största vikt, särskilt med tanke på vårt svenska klimat. Med tiden tränger smuts och alger djupare in i materialet. Därför är det nödvändigt att avlägsna dessa föroreningar i ett tidigt skede genom regelbunden och grundlig taktvätt. På så sätt undviker du mossa och dyra reparationer.

Vi utför även taktvätt i dessa städer:

OBS! Ett tak som inte rengörs regelbundet kan i värsta fall behöva bytas. Därför är en professionell taktvätt med mossbehandling en självklar investering
– du kan spara mer än 100 000 kr med hjälp av förebyggande underhåll!

Behöver du taktvätt och mossbehandling i Halland? Boka idag takvätt i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Laholm redan idag! 

Varför välja Alpha Service?

Vårt största mål är alltid att du ska vara nöjd med våra takvårdstjänster i Halland.

Taktvätt med kvalitet

Vi har sett vilken skillnad det gör för husets hållbarhet och utseende när kvalitet prioriteras. Vi använder modern utrustning och rätt medel, anpassade för svenskt klimat, så att resultatet varar längre. Det tjänar du på.

Läs mer

Erfarenhet & Utbildning

Vår personal har rätt utbildning och erfarenhet för att hantera hus i alla skick, storlekar och byggmaterial. Vi arbetar kontinuerligt med att bygga ett team där kunskap, erfarenhet och säkerhet är våra ledord.

Läs mer

Helhetstänk

Vi överger inte ditt hus bara för att sista takpannan är lagd. Många av våra tjänster kommer med 10 års garanti. Dessutom genomför vi alltid efterkontroller och ger dig råd om relevanta åtgärder för de närmaste åren som kan förlänga husets hållbarhet.

Läs mer

JUST NU

Erbjudande

Just nu har vi årets bästa erbjudande på taktvätt!

Vi rengör taket från mossa och alger så att det ser ut som nytt och håller längre.

Endast 9000 SEK

(inkl. moms och efter ROT-avdrag)

Unna dig ett skinande rent tak som dessutom står emot nya angrepp – kontakta oss så berättar vi mer. 

Priset gäller hus upp till 150 kvm med max lutning 38 grader.
 

Boka taktvätt i Nybro till billigt pris - Få offert

Vi är din partner i takvård, fasadvård
och omtanke om ditt hem i Halland

Kontakta oss idag för en kostnadsfri kontroll och offert!

Jag önskar offert på:
Boka takvård kungsbacka till billigt pris - Få offert
Boka tvätt halmstad till billigt pris - Få offert

Alpha Service specialiserar sig på takvård i Halland och värnar om miljön.

För bästa möjliga livslängd använder vi på Alpha Service en rengöringsprocess med mjuk tvätt och miljövänliga lösningsmedel för att rengöra både tak och hängrännor. Du kanske oroar dig för att “miljövänligt” skulle innebära en mindre effektiv rengöring, men med vår taktvätt i Halland eliminerar vi all beläggning från taket och skyddar sedan mot framtida angrepp tack vare vår grundliga metod. Anlita oss för din taktvätt i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Varberg för billigt pris! Få en kostnadsfri offert redan idag!

Anlita oss för anti-algbehandling i Halland

Smutsiga takpannor ger inte bara ett oordnat intryck. Alger och mossa kan även skada takpannorna, vilket gör rätt vård nödvändig för att undvika skador. Vår rengöringsprocess tar effektivt bort mögel och alger från ytan samtidigt som den skyddar ditt tak och sidospår från att nya sporer etablerar sig. Den skonsamma tvätten är säker för alla typer av tak och tar hänsyn till miljön.
Resultatet blir ett rent tak med förlängd livslängd.

Vår miljövänliga anti-algbehandling eliminerar snabbt alger och mossa. Den har även en förebyggande effekt genom att neutralisera näringsämnen på ytan, vilket förlänger behandlingens effektivitet. På så sätt säkerställer vi att du får ett rent, vackert och välkomnande hem under många år framöver.

OBS! Vid frågor ring oss så hjälper vi dig!

Vår rengöringsprocess vid taktvätt i Halland

Med beprövade, moderna metoder och ett erfaret team tar vi hand om ditt tak i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Laholm vid taktvätt, takmålning och annan takvård. Vi använder främst högteknologisk ångtvätt anpassad för varje materialtyp och kan rengöra alla typer av takmaterial, inklusive betong, plåt och tegel.

Taktvätt och takmålning Halland

Så här går det till, steg för steg:

OBS! Om trasiga takpannor har upptäckts vid besiktning byter vi ut upp till 10 stycken kostnadsfritt, om du har extra/nya takpannor.

För att du ska känna dig trygg med vårt arbete erbjuder vi efterkontroll 2-4 år efter utfört arbete. Med Alpha Service är du i goda händer. 

Är du redo för ett välmående tak som ser ut som nytt? 

Boka taktvätt Laholm till billigt pris - Få offert

Säkerhetscertifierad TakTVÄTT i Halland: Trygghet för Ditt Hem

Under hela året är ditt tak också utsatt för alla olika väderförhållandena året runt. Vår taktvätt och takvårdstjänst  i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Laholm är inriktad på att förlänga livslängden på ditt tak och skydda ditt hem. Vi är din pålitliga partner för takvård i Halland. Med över ett decennium av erfarenhet inom takvård i Halland har vårt dedikerade team utvecklat expertis och tekniker som gör att vi kan ge ditt tak den bästa möjliga vården. Detta sparar inte bara tid och pengar utan ger dig också trygghet.

PROFESSIONELL TAKMÅLNING I Halland

I Halland är ditt tak utsatt för de tuffa skandinaviska väderförhållandena året runt. Vår taktvätt och takvårdstjänster i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Laholm är inriktad på att förlänga livslängden på ditt tak och skydda ditt hem. Vi är din pålitliga partner för takvård i Halland. Med över ett decenniums erfarenhet inom takvård i Halland har vårt dedikerade team utvecklat expertis och tekniker som gör att vi kan ge ditt tak den bästa möjliga vården. Detta sparar inte bara tid och pengar utan ger dig också trygghet.

Takvård i Halmstad, Varberg, Kungsbacka & laholm

För takvård i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Laholm erbjuder vi inte bara estetiskt tilltalande tak utan också robust skydd mot väder och vind. Våra högkvalitativa takprodukter är designade för att stå emot tuffa förhållanden som hårda vindar, snö och regn. Vi förstår att ett vackert tak inte bara är funktionellt utan även en viktig del av hemmets utseende. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi förvandla ditt tak till ett mästerverk som passar din smak och arkitektur. Vårt dedikerade team av erfarna takläggare på Takvård i Småland strävar alltid efter att leverera det bästa resultatet för dig.

Få En Gratis Takbesiktning och Personligt Prisförslag

Alpha Service AB är din pålitliga partner för att säkerställa ett välskyddat tak och ett tryggt hem. Med vår kostnadsfria takbesiktning och skräddarsydda prisförslag tar vi hand om ditt tak med expertis och omsorg. Vi inser vikten av att upprätthålla ett tak i toppskick och gör det till vår uppgift att göra detta enkelt för dig. Våra erfarna takexperter granskar noggrant ditt tak och skapar ett prisförslag som är anpassat efter dina specifika behov och budget. Med vår kostnadsfria besiktning kan du vara säker på att du tar de bästa besluten för ditt hem. Boka din besiktning med Alpha Service AB idag och luta dig tillbaka med trygghet.