fbpx

ALPHA SERVICE

Övriga tjänster inom husvård

Fasadtvätt - Fasadmålning - Marktvätt

Låt Alpha Service bli din helhetslösning för husvård. Som en del i andra uppdrag inom taktvätt och takmålning kan vi även hjälpa dig med fasadtvätt, fasadmålning och marktvätt, allt för ett hem i gott skick som håller länge.

Fasadtvätt

Fasadtvätt

Håll rent hus

Inget gör väl så mycket för hemmets utseende som en fasadmålning. Med en total ommålning får huset ett rent, prydligt utseende med ny lyster och gott skydd mot väder, vind, och andra angrepp. 

Fördelarna med en fasadmålning är tydliga, men många husägare drar sig ändå för att sätta i gång projektet. Det kanske inte är så konstigt med tanke på allt arbete som krävs för att göra det rätt. I stället för att själv ta dig an uppdraget och riskera att det inte utförs på toppnivå, anlita experterna på Alpha Service för din husmålning. Vi utför ett noggrant grundarbete och målar heltäckande med färger som håller länge. Vi tummar varken på kvalitet eller säkerhet, så du får ett väl utfört arbete med lång hållbarhet från yrkesproffs som är lika måna om ditt hus som du är. Vi målar alla sorters ytor. 

Om du redan har bokat en takmålning, är det inte lika bra att ge hela huset ett ansiktslyft?
Kontakta oss idag så hjälper vi dig hitta rätt tjänster och bäst pris för ditt behov. 

Fasadmålning

Ett riktigt ansiktslyft för huset

Inte riktigt dags för fasadmålning än men definitivt läge för ett litet lyft?
Du kommer långt med en ordentlig fasadtvätt, som plockar fram fasadens ursprungsfärg och lyster. Fasadtvätt är ett skonsamt men grundligt sätt att rengöra husfasaden från mossa och alger. En ren husfasad motverkar dessutom ny algpåväxt eftersom alger och även mögel växer och frodas när det finns smuts och pollen på ytorna.

Det är viktigt att boka in fasadtvätten innan för mycket börjar växa på fasaden. På så sätt undviker du svårare angrepp och ett tuffare rengöringsjobb. Håll utkik efter små svarta prickar på husväggen och alger som sprider sig. Då är det dags att kontakta oss! Vi har rätt redskap och rätt kunskap för att snabbt och smidigt återställa husfasaden till sitt bästa utseende. Fasadtvätt är även en nödvändighet innan fasadmålning – kontakta oss idag så kan vi planera smidigast möjliga projekt för ditt hus. 

Fasadmålning
Boka marktvätt Kalmartill billigt pris - Få offert

Marktvätt

Det är detaljerna som gör helheten

På hårdgjorda markytor såsom trottoarer, uppfarter och terrasser är det vanligt att mossa och alger kryper in längs kanter och i sprickor. Det kan verka harmlöst till en början, men om problemet inte åtgärdas blir ytan mottaglig för fuktskador och salt så att den slutligen vittrar sönder. Genom att investera i regelbunden marktvätt säkrar du att ytan håller längre – och håller sig snyggare under tiden. 

Exempel på ytmaterial som mår bra av regelbunden marktvätt: 

  • Asfalt
  • Stenbeläggningar
  • Altaner i trä

Med skonsam högtryckstvätt och öga för detaljer rengör vi alla sorters material och områden. En välvårdad utomhusmiljö är inte bara trevligare för ögat och höjer helhetsintrycket, det ökar också värdet på din fastighet i längden. Kontakta oss idag om du vill boka marktvätt eller får fri offert för arbetet. 

Frågor om ROT-avdrag?

rotavdraget

ROT-avdraget innebär att du som privatperson kan få avdrag genom Skatteverket när du anlitar företag för reparation, underhåll, ombyggnad och tillbyggnad. Vi hanterar allt pappersarbete och beloppet är redan avdraget från din faktura. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda ROT- och RUT-avdrag.  

Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida

 

Varför välja Alpha Service?

Vårt största mål är alltid att du ska vara nöjd

Kvalitet

Vi har sett vilken skillnad det kan göra för husets hållbarhet och utseende när kvalitet är i fokus. Vi använder modern utrustning och rätt medel som är anpassade för svenskt klimat, så att resultatet håller längre. Det tjänar du på.

Läs mer

Erfarenhet

Vår personal har rätt utbildning och erfarenhet för att ta sig an hus i alla skick, storlekar, och byggmaterial. Vi jobbar kontinuerligt med att bygga ett team där kunskap, erfarenhet och säkerhet är ledord.

Läs mer

Helhetstänk

Vi släpper inte ditt hus bara för att sista takpannan är lagd. Flera av våra tjänster kommer med 10 års garanti. Dessutom genomför vi alltid efterkontroll och ger dig råd om relevanta insatser de närmaste åren som kan förlänga ditt hus hållbarhet.

Läs mer