fbpx

Takmålning Skåne - Jönköping - Blekinge

Professionell takmålning
som ger fantastiska resultat.

Välj en takmålning i topp kvalitet! Ett långsiktigt och miljösmart val.

Få gratis offert redan idag på takmålning i Skåne, Jönköping till Blekinge.

Boka takmålning Kalmar & Öland till billigt pris - Få offert

För ett tak som ser ut som nytt

Det kan vara lätt att glömma taket och tro att det inte påverkar hur ditt hus upplevs. Faktum är att ett smutsigt tak med mossbeläggning gör att hela huset känns äldre och mer slitet. Tack vare takmålning kan du återställa helhetsintrycket, så att dina gäster ser allt det fina med ditt hus – för att inte tala om spekulanter när det är dags att sälja. 

Öka värdet på ditt hus och säkerställ att det ser ut som nytt, i många år framöver: 

Varför välja Alpha Service?

Vårt största mål är alltid att du ska vara nöjd

Säkerhet

Våra medarbetares säkerhet kommer alltid först. Därför är alla i teamet utbildade i säkert arbete på höjd och fallteknik. Självklart plockar vi bort alla säkerhetsredskap efter utfört arbete.

Kunnande

Teamet på Alpha Service har både den utbildning och erfarenhet som krävs för att utföra takmålning av toppkvalitet med skydd och utseende som håller länge.

Kvalitet

Vår akrylbaserade färg är speciellt utvald för att passa ett svenskt klimat och stå emot de tuffa väderförhållanden som hus får utstå.

Innan vi genomför takmålning gör vi en grundlig taktvätt och mossbehandling. Dessa säkrar målningens kvalitet och hållbarhet för längsta möjliga livslängd. Här kan du läsa mer om taktvätt och mossbehandling

10 års garanti på

Takmålning

Vi har noggrant valt ut färger som håller länge även i det hårda svenska klimatet och fortfarande ser ut som de är nymålade efter flera år. Vi tror på både vårt gedigna underarbete och på färgkvaliteten. Därför erbjuder vi gladeligen 10 års garanti på takmålning. Om den inte skulle hålla är det bara att kontakta oss så kommer vi och fixar det utan extra kostnad.

Så säkra är vi – och hittills har ingen behövt utnyttja den. 

garanti
AdobeStock 414709535

Detaljerna gör helheten

Vi på Alpha Service är stolta över att ha kundens bästa i åtanke och därför tänker vi alltid på hur vi kan anpassa och utöka våra tjänster för att ge dig som kund det du behöver, utan att du behöver tänka på det. När du beställer takmålning, målar vi därför inte bara takpannorna. Vi målar också samtliga detaljer, såsom plåtkanter och skorsten, för en inbjudande helhetsbild och ett tak som ser ut som nytt. Självklart ingår det i priset! 

Vill du få prisuppgift för just ditt tak? 

Efterkontroll vid takmålning

Vid takmålningen tvättar och målar vi extra pannor och sparar dem så att vi kan ersätta spruckna eller skadade pannor vid behov under efterkontrollen. Detta gör att pannorna har samma patina som resten av taket och bättre smälter in i helhetsbilden. 

Som en del i vår målsättning att alltid göra kunden nöjd ingår efterkontroll i vår takmålnings tjänst. Ungefär 3-4 år efter att vi har rengjort och målat ditt tak kommer vi tillbaka till dig. Vi kontrollerar hur taket ser ut och kan ge rekommendationer om något behöver åtgärdas. För dig som har träd nära huset eller där taket är utsatt av annan anledning kan det vara lämpligt för oss att komma på efterkontroll tidigare. 

Tips! Låt dig inte luras av företag som säljer dig årliga underhållsrengöringar eller liknande tjänster där de enbart kommer och spolar huset. Ett grundligt rengjort och målat hus håller i flera år. Investera i gedigna tjänster från början så slipper du onödigt och dyrt krångel. 

takmålning

Så här går det till, steg för steg:

Är du redo att satsa på ett tak som ser ut som nytt?

Boka takmålning Kalmar till billigt pris - Få offert