fbpx

Taktvätt i Småland & Skåne

Takrengöring & Mossbehandling

Spara pengar på reparationer! Alpha Service har en beprövad, effektiv process för att hålla ditt tak rent och snyggt. Vi erbjuder takvårdstjänster i Småland, Blekinge och Skåne. Skaffa din gratis offert redan idag och säkra ditt tak!

Varför taktvätt och mossbehandling?

Att underhålla husets tak och fasad är oerhört viktigt, särskilt i förhållande till vårt svenska klimat. Med tiden börjar smuts och alger tränga sig längre ner i materialen. Därför behöver dessa föroreningar tas bort tidigt med hjälp av regelbunden, grundlig taktvätt. På så sätt undviker du växande mossa och kostsamma reparationer. 

OBS! Ett tak som inte rengörs regelbundet kan i värsta fall behöva bytas. Därför är en professionell taktvätt med mossbehandling en självklar investering
– du kan spara mer än 100 000 kr med hjälp av förebyggande underhåll!

Behöver du taktvätt och mossbehandling? Boka idag! 

JUST NU

Erbjudande

Just nu har vi årets bästa erbjudande på taktvätt!

Vi rengör taket från mossa och alger så att det ser ut som nytt och håller längre.

Endast 9000 SEK

(inkl. moms och efter ROT-avdrag)

Unna dig ett skinande rent tak som dessutom står emot nya angrepp – kontakta oss så berättar vi mer. 

Priset gäller hus upp till 150 kvm med max lutning 38 grader.
 

Alpha Service specialiserade takvård månar om miljön

För bästa möjliga livslängd använder vi på Alpha Service en rengöringsprocess med mjuk tvätt och miljövänliga lösningsmedel för att rengöra både tak och hängrännor. Du kanske oroar dig för att ”miljövänligt” skulle innebära en mindre effektiv rengöring, men tack vare vår grundliga metod eliminerar vi all beläggning från taket och skyddar sedan mot framtida angrepp. 

Anti-algbehandling

Smutsiga takpannor ger inte bara ett ovårdat intryck. Alger och mossa kan även skada takpannorna och därför behövs rätt vård för att undvika att pannorna går sönder. Vår rengöringsprocess tar bort mögel och alger från ytan, samtidigt som det skyddar ditt tak och sidospår från att framtida sporer sätter sig. Den mjuka tvätten är oerhört säker för alla taktyper samtidigt som den tar hänsyn till miljön. Resultatet blir att du får ett rent tak med en förlängd livslängd.

Vår miljövänliga anti-algbehandling eliminerar omgående alger och mossa. Den har även en förebyggande effekt, då näringsämnen på ytan neutraliseras. Även detta förlänger resultatet
av behandlingen, allt så att du ska få ett rent, vackert, och välkomnande hem i många år framöver. 

Vår rengöringsprocess vid taktvätt

Med beprövade, moderna metoder och ett erfaret team tar vi hand om ditt tak vid taktvätt, takmålning och annan takvård. Vi använder främst högteknologisk ångtvätt anpassat för varje material och kan rengöra alla sorters material, inklusive betong, plåt, och tegel. 

Taktvätt och takmålning

Så här går det till, steg för steg:

OBS! Om trasiga takpannor har upptäckts vid besiktning byter vi ut upp till 10 stycken kostnadsfritt, om du har extra/nya takpannor.

För att du ska känna dig trygg med vårt arbete erbjuder vi efterkontroll 2-4 år efter utfört arbete. Med Alpha Service är du i goda händer. 

Är du redo för ett välmående tak som ser ut som nytt? 

taktvätt , mossbehandling av tak