fbpx

Taktvätt Blekinge | Karlskrona - Karlshamn

Professionell taktvätt
i Blekinge. Säg adjö till smutsiga tak!

Alpha Service AB erbjuder specialiserade taktvätttjänster som ger ditt tak nytt liv.

Spara pengar på reparationer! Vi erbjuder takvårdstjänster i Blekinge med omnejd. Få gratis offert redan idag och säkra ditt tak i Karlskrona, Karlshamn, Ronneby & Sölvesborg

Boka taktvätt i Blekinge till billigt pris - Få offert
Boka taktvätt i Karlshamn till billigt pris - Få offert

Varför taktvätt och mossbehandling i Blekinge?

Att underhålla taket och fasaden på ditt hus är ytterst viktigt, särskilt med tanke på det svenska klimatet. Över tid kan smuts och alger tränga djupt in i materialet. Därför är det avgörande att avlägsna dessa föroreningar i ett tidigt skede genom regelbunden och noggrann taktvätt. På så sätt kan du förebygga mossa och undvika kostsamma reparationer.

Vi utför taktvätt i dessa städer:

OBS! Ett tak som inte rengörs regelbundet kan i värsta fall behöva bytas. Därför är en professionell taktvätt med mossbehandling en självklar investering
– du kan spara mer än 100 000 kr med hjälp av förebyggande underhåll!

Behöver du taktvätt och mossbehandling i Småland? Boka idag takvätt i Karlskrona, Karlshamn. Ronneby & Sölvesborg redan idag! 

Varför välja Alpha Service?

Vårt största mål är alltid att du ska vara nöjd med våra takvårdstjänster i Blekinge

Taktvätt med högsta kvalitet

Vi har observerat hur stor inverkan kvalitet har på husets livslängd och utseende. Med hjälp av modern utrustning och rätt produkter, anpassade för det svenska klimatet, säkerställer vi ett hållbart resultat. Detta gynnar dig i längden.

Läs mer

Erfarenhet & Utbildning

Vår personal besitter den nödvändiga utbildningen och erfarenheten för att ta hand om hus av alla typer, storlekar och material. Vi strävar ständigt efter att skapa ett team där kunskap, erfarenhet och säkerhet står i fokus. Kontakta oss för gratis hembesök.

Läs mer

10 års garanti

Flera av våra tjänster inkluderar en 10-årig garanti. Vi utför dessutom alltid uppföljande kontroller och ger råd om relevanta åtgärder för de kommande åren, som kan bidra till att förlänga husets livslängd och spara pengar.

Läs mer

JUST NU

Erbjudande

Just nu har vi årets bästa erbjudande på taktvätt!

Vi rengör taket från mossa och alger så att det ser ut som nytt och håller längre.

Endast 9000 SEK

(inkl. moms och efter ROT-avdrag)

Unna dig ett skinande rent tak som dessutom står emot nya angrepp – kontakta oss så berättar vi mer. 

Priset gäller hus upp till 150 kvm med max lutning 38 grader.
 

Boka taktvätt i sölvesborg till billigt pris - Få offert

Vi är din partner i takvård, fasadvård
och omtanke om ditt hem i Blekinge

Kontakta oss idag för en kostnadsfri kontroll i och offert!

Jag önskar offert på:
Boka takvård i växjo till billigt pris - Få offert
Boka taktvätt i ronneby till billigt pris - Få offert

Alpha Service specialiserar sig på takvård i Blekinge och värnar om miljön.

För att säkerställa maximal livslängd använder vi på Alpha Service en skonsam rengöringsmetod med miljövänliga medel för både tak och hängrännor. Du kanske är orolig för att “miljövänligt” skulle innebära mindre effektiv rengöring, men med vår taktvätt i Småland avlägsnar vi all smuts och beläggning från taket och skyddar mot framtida påväxt tack vare vår noggranna metod. Anlita oss för din taktvätt i Karlskrona, Karlshamn, Ronneby & Sölvesborg till ett förmånligt pris! Få en kostnadsfri offert redan idag!

Anlita oss för anti-algbehandling i Blekinge

Smutsiga takpannor ger inte bara ett ovårdat intryck; alger och mossa kan också skada takpannorna. Rätt underhåll är därför viktigt för att undvika skador. Vår rengöringsmetod avlägsnar effektivt mögel och alger från ytan samtidigt som den skyddar ditt tak och fasad mot att nya sporer får fäste. Den skonsamma tvätten är säker för alla typer av tak och miljövänlig.

Resultatet blir ett rent tak med förlängd livslängd.

Vår miljövänliga behandling mot alger och mossa tar snabbt bort dessa påväxter. Behandlingen har också en förebyggande effekt genom att neutralisera näringsämnen på ytan, vilket förlänger dess verkan. På så sätt kan vi garantera att ditt hem förblir rent, vackert och inbjudande i många år framöver.

OBS! Vid frågor ring oss så hjälper vi dig!

Vår rengöringsprocess vid taktvätt i Blekinge: Karlskrona, Karlshamn, Ronneby & Sölvesborg

Med beprövade, moderna metoder och ett erfaret team tar vi hand om ditt tak i Karlskrona, Karlshamn, Ronneby & Sölvesborg! vid taktvätt, takmålning och annan takvård. Vi använder främst högteknologisk ångtvätt anpassad för varje materialtyp och kan rengöra alla typer av takmaterial, inklusive betong, plåt och tegel.

Taktvätt och takmålning Skåne

Så här går det till, steg för steg:

OBS! Om trasiga takpannor har upptäckts vid besiktning byter vi ut upp till 10 stycken kostnadsfritt, om du har extra/nya takpannor.

För att du ska känna dig trygg med vårt arbete erbjuder vi efterkontroll 2-4 år efter utfört arbete. Med Alpha Service är du i goda händer. 

Är du redo för ett välmående tak som ser ut som nytt? 

Boka taktvätt i Blekinge till billigt pris - Få offert

Experter på takvård, taktvätt, mossbehandling

Ditt tak utsätts året runt för olika väderförhållanden, vilket kan påverka dess livslängd. Vår taktvätt och takvårdstjänst i Karlskrona, Karlshamn, Ronneby & Sölvesborg är utformad för att förlänga takets livslängd och skydda ditt hem. Vi är din pålitliga partner för takvård i Blekinge. Med över tio års erfarenhet inom branschen har vårt engagerade team utvecklat den kompetens och de metoder som krävs för att ge ditt tak den bästa möjliga omvårdnaden. Detta sparar både tid och pengar, samtidigt som du får en trygghet i att ditt tak är i gott skick.

PROFESSIONELL TAKMÅLNING I Blekinge

I Skåne med omnejd är ditt tak utsatt för de tuffa skandinaviska väderförhållandena året runt. Vår taktvätt och takvårdstjänster i Karlskrona, Karlshamn, Ronneby & Sölvesborg! är inriktad på att förlänga livslängden på ditt tak och skydda ditt hem. Vi är din pålitliga partner för takvård i Småland. Med över ett decenniums erfarenhet inom takvård Blekinge har vårt dedikerade team utvecklat expertis och tekniker som gör att vi kan ge ditt tak den bästa möjliga vården. Detta sparar inte bara tid och pengar utan ger dig också trygghet.

Takvård i Karlskrona, Karlshamn. Ronneby & Sölvesborg

För takvård i Karlskrona, Karlshamn, Ronneby & Sölvesborg! erbjuder vi inte bara estetiskt tilltalande tak utan också robust skydd mot väder och vind. Våra högkvalitativa takprodukter är designade för att stå emot tuffa förhållanden som hårda vindar, snö och regn. Vi förstår att ett vackert tak inte bara är funktionellt utan även en viktig del av hemmets utseende. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi förvandla ditt tak till ett mästerverk som passar din smak och arkitektur. Vårt dedikerade team av erfarna takläggare i Blekingepå Alpha Service AB strävar alltid efter att leverera det bästa resultatet för dig.

Få En Gratis Takbesiktning och Personligt Prisförslag

Alpha Service AB är din pålitliga partner för att säkerställa ett välskyddat tak och ett tryggt hem. Med vår kostnadsfria takbesiktning och skräddarsydda prisförslag tar vi hand om ditt tak med expertis och omsorg. Vi inser vikten av att upprätthålla ett tak i toppskick och gör det till vår uppgift att göra detta enkelt för dig. Våra erfarna takexperter i Blekinge granskar noggrant ditt tak och skapar ett prisförslag som är anpassat efter dina specifika behov och budget. Med vår kostnadsfria besiktning kan du vara säker på att du tar de bästa besluten för ditt hem i. Boka din besiktning i områden som Karlskrona, Karlshamn, Ronneby & Sölvesborg! med Alpha Service AB idag och luta dig tillbaka med trygghet.