fbpx

Taktvätt Skåne - Malmö - Lund

Professionell taktvätt
i Skåne. Farväl till smutsiga tak!

Alpha Service erbjuder specialiserade taktvätt-jänster i SKåne som ger ditt tak nytt liv.

Minska kostnaderna för senare takreparationer! Vi erbjuder takvårdstjänster i Skåne med omnejd. Få gratis offert redan idag och säkra ditt tak i Malmö, Lund, Landskrona & Helsingborg!

Boka taktvätt i Skåne till billigt pris - Få offert
Boka taktvätt i Landskrona till billigt pris - Få offert

Varför taktvätt och mossbehandling i Skåne?

Att sköta om husets tak och fasad är mycket viktigt, särskilt med tanke på vårt svenska klimat. Med tiden tränger smuts och alger djupt in i materialet. Därför är det nödvändigt att ta bort dessa föroreningar tidigt genom regelbunden och noggrann taktvätt. På så sätt undviker du mossa och kostsamma reparationer.

Vi utför även taktvätt i dessa städer:

OBS! Ett tak som inte rengörs regelbundet kan i värsta fall behöva bytas. Därför är en professionell taktvätt med mossbehandling en självklar investering
– du kan spara mer än 100 000 kr med hjälp av förebyggande underhåll!

Behöver du taktvätt och mossbehandling i Halland? Boka idag takvätt i Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg redan idag! 

Varför välja Alpha Service?

Vårt främsta mål är alltid din tillfredsställelse med våra takvårdstjänster i Skåne.

Taktvätt med kvalitet

Vi vet vilken skillnad det gör för husets hållbarhet och utseende när kvalitet prioriteras. Vi använder modern utrustning och rätt medel, anpassade för svenskt klimat, så att resultatet varar längre. Det tjänar du på.

Läs mer

Erfarenhet & Utbildning

Vår personal har rätt utbildning och erfarenhet för att hantera hus i alla skick, storlekar och byggmaterial. Vi arbetar kontinuerligt med att skapa ett team där kunskap, erfarenhet och säkerhet är våra ledord. Vi strävar alltid att våra kunder är nöjda.

Läs mer

Helhetstänk

Vi lämnar inte ditt hus bara för att sista takpannan är på plats. Många av våra tjänster omfattas av 10 års garanti. Dessutom utför vi alltid efterkontroller och ger dig råd om vilka åtgärder som kan förlänga husets hållbarhet under de kommande åren.

Läs mer

JUST NU

Erbjudande

Just nu har vi årets bästa erbjudande på taktvätt!

Vi rengör taket från mossa och alger så att det ser ut som nytt och håller längre.

Endast 9000 SEK

(inkl. moms och efter ROT-avdrag)

Unna dig ett skinande rent tak som dessutom står emot nya angrepp – kontakta oss så berättar vi mer. 

Priset gäller hus upp till 150 kvm med max lutning 38 grader.
 

Boka taktvätt i Landskrona till billigt pris - Få offert

Vi är din partner när det gäller takvård, fasadvård och omtanke om ditt hem i Skåne.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri kontroll i och offert!

Jag önskar offert på:
Boka takvård i helsingborg till billigt pris - Få offert
Boka taktvätt i lund till billigt pris - Få offert

Alpha Service är specialiserade på takvård i Skåne med ett starkt fokus på miljön.

För att maximera takets livslängd använder vi på Alpha Service en skonsam rengöringsprocess med miljövänliga lösningsmedel för att rengöra både tak och hängrännor. Du kanske oroar dig för att “miljövänligt” skulle innebära mindre effektiv rengöring, men vår taktvätt i Halland avlägsnar all beläggning och skyddar mot framtida påväxt tack vare vår noggranna metod. Anlita oss för taktvätt i Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg till konkurrenskraftiga priser! Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag!

Anlita oss för effektiv anti-algbehandling i Skåne.

Smutsiga takpannor ger inte bara ett rörigt intryck; alger och mossa kan också skada dem, vilket gör korrekt vård nödvändig för att undvika skador. Vår rengöringsprocess tar effektivt bort mögel och alger från ytan samtidigt som den skyddar ditt tak och sidospår från att nya sporer etablerar sig. Den skonsamma tvätten är säker för alla typer av tak och är miljövänlig.
Resultatet blir ett rent tak med förlängd livslängd.

Vår miljövänliga anti-algbehandling eliminerar snabbt alger och mossa och har dessutom en förebyggande effekt genom att neutralisera näringsämnen på ytan. Detta förlänger behandlingens effektivitet, vilket säkerställer att ditt hem förblir rent, vackert och välkomnande i många år framöver..

OBS! Vid frågor ring oss så hjälper vi dig!

Vår rengöringsprocess vid taktvätt i Skåne: Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg

Med beprövade moderna metoder och ett erfaret team tar vi hand om ditt tak i Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg vid taktvätt, takmålning och annan takvård. Vi använder främst högteknologisk ångtvätt anpassad för varje materialtyp och kan rengöra alla typer av tak, inklusive betong, plåt och tegel.

Taktvätt och takmålning Halland

Så här går det till, steg för steg:

OBS! Om trasiga takpannor har upptäckts vid besiktning byter vi ut upp till 10 stycken kostnadsfritt, om du har extra/nya takpannor.

För att du ska känna dig trygg med vårt arbete erbjuder vi efterkontroll 2-4 år efter utfört arbete. Med Alpha Service är du i goda händer. 

Är du redo för ett välmående tak som ser ut som nytt? 

Boka taktvätt i Laholm till billigt pris - Få offert

Säkerhetscertifierad TakTVÄTT i Halland: Trygghet för Ditt Hem

Ditt tak utsätts för olika väderförhållanden året runt. Vår taktvätt- och takvårdstjänst i Malmö, Lund, Helsingborg och Landskrona är inriktad på att förlänga livslängden på ditt tak och skydda ditt hem. Vi är din pålitliga partner för takvård i Skåne. Med över ett decennium av erfarenhet inom takvård har vårt dedikerade team utvecklat expertis och tekniker för att ge ditt tak den bästa möjliga vården. Detta sparar inte bara tid och pengar, utan ger dig också trygghet.

PROFESSIONELL TAKMÅLNING I Skåne

I Skåne och dess omnejd utsätts ditt tak för de tuffa skandinaviska väderförhållandena året runt. Vår taktvätt och våra takvårdstjänster i Malmö, Lund, Helsingborg och Landskrona är utformade för att förlänga livslängden på ditt tak och skydda ditt hem. Vi är din pålitliga partner för takvård i Skåne. Med över ett decennium av erfarenhet inom takvård har vårt dedikerade team utvecklat expertis och tekniker för att ge ditt tak den bästa möjliga vården. Detta sparar inte bara tid och pengar, utan ger dig också trygghet.

Takvård i Malmö, Lund, Helsingborg & Landskrona

För takvård i Malmö, Lund, Helsingborg och Landskrona erbjuder vi inte bara estetiskt tilltalande tak utan även robust skydd mot väder och vind. Våra högkvalitativa takprodukter är designade för att motstå tuffa förhållanden som hårda vindar, snö och regn. Vi förstår att ett vackert tak inte bara är funktionellt utan också en viktig del av hemmets utseende. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi förvandla ditt tak till ett mästerverk som passar din smak och arkitektur. Vårt dedikerade team av erfarna takläggare i Skåne på Alpha Service AB strävar alltid efter att leverera det bästa resultatet för dig.

Få En Gratis Takbesiktning och Personligt Prisförslag

Vi på Alpha Service AB är din pålitliga partner för att säkerställa ett välskyddat tak och ett tryggt hem. Med vår kostnadsfria takbesiktning och skräddarsydda prisförslag tar vi hand om ditt tak med expertis och omsorg. Vi förstår vikten av att hålla taket i toppskick och gör det enkelt för dig. Våra erfarna takexperter i Skåne granskar noggrant ditt tak och skapar ett prisförslag som är anpassat efter dina specifika behov och budget. Med vår kostnadsfria besiktning kan du vara säker på att du tar de bästa besluten för ditt hem. Boka din besiktning i Malmö, Lund, Helsingborg och Landskrona med Alpha Service AB idag och njut av tryggheten vi erbjuder.