fbpx

FRÅGOR & SVAR

Takpannor består av hållbart material och håller i regel länge, men fukt, regn, mossa, alg och påväxt försämrar takets tillstånd. Vi erbjuder taktvätt, mossbehandling och försegling för att skydda takpannor mot tidigt slitage och skador, vilket förlänger hållbarheten på ditt tak och gör att det ser ut i princip som nytt. Vid ny takläggning behöver pannorna direkt täckas med vax eller färg för att förlänga takets livslängd från början.

Metod för taktvätt behöver anpassas efter material och takets skick. Vi gör alltid en noggrann utvärdering innan vi tvättar taket. Tack vare vår moderna utrustning för ångtvätt och högtryckstvätt och våra medarbetares erfarenhet och kunskap kan vi på ett säkert sätt rengöra olika sorters tak på djupet utan att skada taket. 

Kampanjpris gäller en begränsad period. En offert under kampanjen gäller sedan en vecka. Efter detta återgår priset till ordinarie pris, som alltid står inom parentes på din offert.

Ja, vi har erfarenhet att behandla eternittak. Eternittak innehåller asbest, ett mycket skadligt medel, så detta arbete kräver extra skyddsutrustning och det är inte alla takläggningsfirmor som tar sig an arbetet. Du kan läsa mer om eternittak och asbest under vår sida om takbyte

Alpha Service tvättar och målar plåttak, inkl. mossbehandling.

Vi har länge använt ett urval av skandinaviska varumärken som är speciellt anpassade för vårt hårda, nordiska klimat. De ger utmärkt resultat och erbjuder lång hållbarhet. Samtliga färger är 100 % akrylbaserad färg.

Våra kampanjpriser utgår från ett visst standarduppdrag. I annonsen kan du se vilka villkor som gäller. När vi sedan ger offert på just ditt unika hus kan priset komma att ändras, exempelvis på grund av takytan, val av material, lutning, plan och hushöjd, som samtliga påverkar priset. Om du har frågor om din offert är du alltid välkommen att kontakta oss. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med arbetet du beställer. Därför erbjuder Alpha Service 10 års garanti för betongpannor och 6-7 års garanti på eternit- eller plåttak och tegelpannor.

Vi är baserade i Kalmar län och utför arbete i hela södra Sverige, från Stockholm till Ystad. Om du är osäker om du bor i vårt upptagsområde är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig. 

När du väl har fått offert och vill gå vidare för att boka arbetet är det bara att kontakta oss via mejl eller telefon. Vänligen inkludera de uppgifter som efterfrågas i offerten. Därefter återkommer vi med bekräftelse och arbetet kan påbörjas. 

Vår målsättning är alltid att ge kunder takvård för bästa möjliga pris. Därför erbjuder vi 5% Swish-rabatt vid direktbetalning, och om du rekommenderar oss till en granne som sedan beställer arbete drar vi av upp till 20% rabatt från din faktura. 

Håll också utkik på vår hemsida efter aktuella erbjudanden!

  • Vänligen observera att rabatten bekräftas innan arbetsdatum bokas.
  • Rabatt gäller inte ovanpå kampanjpris.Faktura betalas på 7 dagar. Därefter skickar vi påminnelse. Vid ytterligare dröjsmål och obetald faktura lämnas ärendet över till vidare kravhantering/inkasso.

Vi sköter ROT-avdrag själva med dina uppgifter och har redan dragit av kostnaden på faktura. Ibland kan Skatteverket be om komplettering. I dessa fall återkommer vi till kund för att färdigställa och lösa det. I de fall då Skatteverket inte godkänner ROT-avdraget, debiteras detta belopp genom uppdaterad faktura inom 3 månader. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda ROT- och RUT-avdrag.

Har du frågor som du inte hittar svaret på här?

Kontakta oss direkt – vi finns alltid tillgängliga att svara på dina frågor och hjälpa dig hitta rätt behandling för ditt hem.